lørdag, oktober 28, 2006

Stocholm och "Nye netter i Norge Nasjonen"

Hvis man noen gang har prøvd å være oppe nesten ei hel natt så veit man at man får et helt annet perspektiv. Uansett hva man fordriver på disse nattetimene får man en slags følelse av at tiden har stoppet. Særlig hvis man sitter på en buss, slik æ gjor i natt. Vi kjørt fra Stockholm Stadsteater klokken 22.00 fredag kveld og var fram ved Ringve videregående skole klokken 10.00 lørdag morgen. Utav dem timan sov æ kanskje tre. Så æ fikk god tid til å studer svensk skog, hør på musikk og tenk over livets mysterium.

Vi hadd ennoen kjempefine daga i Stockholm. Så masse teater, var på Moderna Museet og rusla rundt i Gamla Stan. Det var mange fine butikka der også, og det er ikke en overdrivelse at vi shoppa til vi stupt, enten det var under vekten av posan eller på grunn av vonde, høyhelte sko :/ Men Stockholm er en nydelig by, og jeg ble absolutt imponert! Svenskene er dessuten veldig interessante folk og dem har et herlig språk (men dem e ELENDIG på å lage kakao)så æ kosa mæ masse. Så no e det back to school igjen da, og den vanlige hverdagen i Norge Nasjonen.

Apropos Norge Nasjonen så tok det mæ to tima på bussturen til Stockholm å les ferdig "Hvite Niggere", og da var det jo bare ti tima igjen! Ka skull æ gjør? Forresten var det en oppriktig sorg å klapp igjen boka på siste side. Det er ei herlig bok, og no ska æ aldri mer opplev å les den for første gang igjen. Men æ ska les den en gang til, minst! Charly Lie er bare FOR god til å glem! Boka burda fatisk vært pensum, trur ikke nån tape på å les den for å si det sånn!

3 kommentarer:

Anonym sa...

:) Svensk skog er jo noe av det mest interessante man kan studere... KUNNE jeg ha syntes i alle fall. :P

Sanna Marie sa...

jaja, dæ om det..etter 12 tima med på en usosial plass i bussen, uten "Hvite niggere" ble det litt kjedelig..:P

Santiago Hoyos (@SantiagoHoyosB) sa...

Gamla Stan.... How I wish I were there...

I will!