lørdag, oktober 07, 2006

DAGENS: morsomste

Det hele starta med at Heidi, Lena, Tine, Agnete og æ skull på butikken i byen for å handle inn til "slangdagen" (Den dagen man klær sæ i svarte klær og svært lue for å kryp rundt i andre sine haga og stjel eplan demmers). Vi kjøpt brownies, og da mått vi selvfølgelig ha melk til, så vi tok med en 1,5 liter kartong. Så hadd det seg sånn at det var ingen som hadde plass til den i veska, så Agnete insistert på å ta den i hånda.
Greit det, vi satt oss på bussen og siden vi var fem stykker ble æ sittende alein på et sete. Så begynte vi å tulle med melkekartongen og ble enige om at siden æ satt alein så mått æ få pass på den. Æ tok imot den, og så satt æ der da, alein med en melkekartong og så sikkert passe latterlig ut! Over midtgangen satt det en kjempesøt fyr på vårres alder, som hele tiden hadd dratt litt på smilebåndet. Han syntes sikkert vi var rar. Da bussen skull til å gå kom det på en fyr i 30-årene, og satt sæ selvfølgelig ved siden av mæ. Han bøyd sæ frem og sa:
"E det lettmelk det der?"
Dem solidariske klassekameratan mine brøyt ut i høy latter på andre siden av midtgangen, og det samme gjor han fyren som satt rett over mæ. Æ svart:
"Ja, det e det ja".
"Ja...er det sånn ekstra lett melk?"
"Nei..æ trur det er vanlig lettmelk ja"
"Åja..du veit Fantomet bestille sæ alltid melk når han går på bar"
Også begynt fyren å siter Fantomet ordrett, og fortalt at han hadd samla på det som tolvåring og bla bla bla. Æ hørt no bare på det han hadd og si, og så spurt han om æ lest tegneserier, og så va samtalen igang, mens dem over midtgangen hadd fullstendig latterkrampe. Æ strevd jo fryktelig for ikke å le æ også da, særlig da æ så at han gutten på andre sia lo så hantåran trilla. Bare det var jo morsomt i sæ sjøl. han prøvd riktignok å ta sæ sammen, men hver gang æ så på han så mått han bare snu sæ mot vinduet og le igjen!:)
Han fyren som satt ved siden av mæ snakka om alt og ingenting. Dop, musikk, skuespillera, og det var forsåvidt veldig interessant, men da han gikk av nån stoppa før oss så lo hele bussen!

Jaja, sånn kan det gå når du sett dæ på bussen med ei lettmelk. Den opplevelsen der kjæm æ til å lev leng på!:)

Ingen kommentarer: