søndag, oktober 15, 2006

Oppdaltur 13-15 oktober

Per steinar på boks!
...men så var det jo aldri Per-steinar...somreggel var det Kristian (ja, dem er veldig lik i mørket..eller ikke) og av og til var det Jens Gunnar. Sånn e det!
Som det fremgår av overskriften ble det en del boksengår leiking på Oppdalturen. Siden vi var midt uti svarteste bushen så var terrenget perfekt for sniking og knall og fall. Det vart my av alt! Ikke overraskende, var det Per-Steinar som hadd fallrekorden da han kom seilende bortover gresset i 70km/h, toucha flaggstanga (boksen) og tryna i et bringebærkratt! Vi andran hadd nån fine tryninga vi og, men mått desverre meld pass for den der.
Senere gikk vi inn med liv, sjel og helse som innsatts i Nattmanøver. Bøtta med vannet vi skulla hent sto veldig langt bort først, og det var så mørkt at vi ikke fant vårres egen base, og så heller ikke kæm som var kæm. Vaktene var så effektive at vi ble tatt hele tiden før vi fant ut at det lureste var bare å løpe alle sammen på en gang:P

Ellers hadde vi en veldig fin tur. Norsk natur, fint vær, fellesskap med Gud og hverandre. Herlig!Det var en fin avsluttning på høstferien og en fin start på ei ny skoleuke:)

Ingen kommentarer: