søndag, desember 02, 2007

Bare sånn læll...

Syntes bare det var på tide med et lite blogginlegg siden det no e desember og æ e i julestemning! (Og sånn at Agnete kan få nå nytt å kommenter på:)

Ja, som vanlig har æ jo egentlig ingenting å blogge om, men æ kan jo alltids fortell at æ har vært en tur i Trondheim i helga og feira 1. desember der med (DAHLS ikke Aas) julebrus og pepperkaka med venner og familie. Kjempekoselig, gleder mæ til å kom hjem på juleferie!

Ellers går alt bra i Drammen, det begynne å bli litt julestemning i gatan der også og vi har begynt med juleverksted og sånt på skolen. No ska vi ha to uka med prosjekt hvor undertegnede ska produser 10-15 sia med noveller...lykke til. Har skreve ei og ei kvart da så det ska vel forhåpentligvis gå greit. No har æ forresten akkurat sett "Love Actually", verdens fineste julefilm, blir rørt hver gang!

Men ok, siden æ ikke har nå mer og skriv (jada, så interessant e livet mitt for tia...eller æ trur kanskje heller det e det at det skjer så my at æ ikke veit ka æ ska skriv om) så avslutte æ med en liten hilsen til Agnete:


"don't rely on everything I saw...it's just that I have not been wrong before"

"GIVE ME MY COLORCOAT, MT AMAZING COLORCOAT!!!"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passadinha lá no meu, que é sobre frases e poesias, espero que goste. O endereço dele é http://mil-frases.blogspot.com. Um abraço.

Anonym sa...

Wow, takk! :D Hihi..!
Jeg setter grenseløs pris på din helgivenhet for meg som bloggkommentator. :)


...men hvorfor står de greiene på kinesisk rundt kommentarfeltet?

Sanna Marie sa...

Jo, bare hygelig det:)

Kinesisk?? veit ikke helt æ, men æ lure egentlig mer på koffor det e en fyr som har kommentert på fransk ovenfor her...?...:p

Anonym sa...

Jo, forsåvidt..! Haha!