lørdag, mars 17, 2007

Snakk for dåkker sjøl - æ e IKKE me!

Det e sikkert fler enn mæ som har lagt merke til dem blå banneran og plakatan som heng rundt omkring i byen (for eksempel på bussholdeplassan) no for tia. Du ska faktisk vær ganske god for å gå glipp av dem, slev om dem ikke utmerke sæ nå særlig. Dem e blå, som sagt, og har påskriften "æ e me!". Da æ først så dem skjønt æ ikke ka æ va med på. Altså budskapet va jo ganske klart, æ va med på ett eller anna, og det va jo greit nok, men akkurat ka æ va med på, det va ikke så greit å vit.
Det va ikke før nån uka seiner æ fant ut at dem her plakatan faktisk va en kampanje for å ha OL i Trondheim i 2018!!!! Og så påstår dem at Æ E MED på det?? Nåkka så frekt, snakk for dåkker sjøl, æ e ikke me! Faktisk e det dårlig gjort å dra alle trøndere over en kam på den måten. Greit nok at det finnes nån, enten veldig sportsinteresserte, eller veldig PR-kåte, eller rett og slett hypersosiale folk som gjerne vil ha byen full av idrettsutøvera, presse og turista, men æ e IKKE en av dem. Nei, dem som e så interessert kan værsågod å reis til den plassen OL ska arrangeres, men bare ikke dra det med hit. Faktisk synes æ det e litt flaut. Trondheim, som e en så fin liten kulturby med Nidarosdomen og Bakklandet som nån av dem mest populære "turistatraksjonan" ska no bli OL-by! Forkastelig! Altså når man ska forklar folk hvordan Trondheim er så kan man ikke si "du veit, Nidarosdomen, Sverresborg, Bakklandet" for da kjæm dem ikke til å skjønn nåkka. Hvis man derimot si "du veit, OL i 2018" går det opp et lys for dem. Nei, det synes æ e for gæli, det hold med Lillehammer, vi treng ikke to OL-bya! Det e no i alle fall min mening!

7 kommentarer:

Unknown sa...

æ e faktisk me,
tro det eller ikke.

Grunnen er at jeg fikk vite at vi (vi trøndere) fikk penger av staten hvis det ble slik at vi fikk OL. Altså: noen får penger av staten; enten Oslo, Tromsø eller Trondheim. Dette er alternativene, så hvem vil jeg skal få penger av staten... Trondheim. Derfor er jeg med. Jeg vet det er egoistisk. Vi fortjener det ikke, men om noen skal få penger som alle i norge har betalt til staten, vil jeg det skal bli til meg!

Anonym sa...

Noterer meg det

Anonym sa...

:S Ehm...Sanna, du har Marwin på nakken..! Pass deg...du aner ikke når eller hvor han plutselig kan komme hoppende ut av mørket å sette seg på fanget ditt!

Tross ditt nå dårlige forhold til herr Wiseth, velger jeg å støtte deg totalt i ditt "æ e IKKE me", og håpe at Marwin tar støyten ut på deg, og ikke meg. (Det er henne som er forræderen, Marwin! Ta henne!)

Sanna Marie sa...

kæm e marwin wiseth???!!!?

Anonym sa...

Det fins jo en kampanje som hete Æ e mot eller nå sånt. Du er nok ikke først ut nei. :)

Anonym sa...

Jeg var ordfører i Trondheim på 90 tallet, kan du ikke lokal historien din?

Sanna Marie sa...

Ok, da veit æ det og:) E desverre ikke så god på lokalhistorie nei, ikke verdenshistorie heller..teaterhistorie derimot, det kan æ! Men man lære så leng man leve.