onsdag, april 04, 2007

"Å-hå!"

Ja, da har vi hatt seks fantastiske daga på påskefjellet. Været var strålende (i alle fall i starten) og, selv om vi ikke fikk stappa sju par ski inn i den bitte-lille forden til Gunnestad så hadde vi ei fin uke ut i frisk luft. Vi gikk tur langs skutersporet, bygget verdens fineste iglo, og rente oss på akebrett, midt i skiløypa, noe som var til ergelse for enkelte. Hvis man skal nevne noe som gikk igjen må det vel bli "Shabadabadong"Grandiosa reklamesangen ("Full pakke! Shabadabadong, lemus i underleppa osv") og "Halleluja du bor i meg, halleluja jeg priser deg, det strømmer over av liv og glede i fra deg, Å-hå". Vi hadde også noen runder med: "Da bryter LOVSANG i fra sjelen ut!", men det var de to førstnevnte som dominerte. Vi spilt masse morsomme spill også. Nån lært sæ Blackjack for første gang-og tapt (hehe...), nån la ikke ut paran sin i Svarte-Per, og nån hadd ikke hørt om Peterkirke, for ikke å snakk om at enkelte juksa så det sto etter i Kortskalle...
Også møtte vi forresten en fyr i skiløypa som tydeligvis var litt irritert på ni tullinger som trasket midt i sporet, så han kjørt nesten rett inni oss og kauka: "ååå HOI!". Vi skjønt ikke ka han dreiv med, han skull ikke den veien gang. Så vi spekulert jo litt da,og det beste va at vi møtt på'n igjen da vi skull ned med bagasjen på onsdag, og da va han på vei opp. Og gjett kæm som kauka "ååå HOI!" akkurat i det vi passert'n! Da flira vi godt:)

Ellers har vi hatt mange internspøka og masse bra (eller dårlig?) humor, og det var en kjempefin tur, som æ ikke kjæm til å glem med det første:)

God påske til alle sammen!

3 kommentarer:

Larry sa...

Hehe..fine minner ja! Takk for en knall tur Sanna! Ha en fortsatt god Påske!

Sanna Marie sa...

takk det samme Larry, det va kjempekoselig:) Kos dæ i påska du også!

Anonym sa...

Hm...du, Sanna, jeg tror ikke jeg ville ha skjønt mye av dette om du ikke hadde fortalt alt muntlig før jeg leste. Hihihi! Jaja! Stå på!