fredag, september 19, 2008

Livet bli itj artier enn du gjør det te sjøl:D

Her om dagen fikk æ en ide (det skjer forsåvidt ganske ofte at æ får en eller anna form for ide, men den her e skikkelig kul:) Den går ut på at æ, når æ e ferdig med romanprosjektet mitt, ska skriv enda en roman, men den ska vær komisk, og ikke seriøs. Det ska faktisk vær en regelrett komedie, med en samfunnskritisk undertone. Tittelen e ikke helt klar enda da, men dem tre hovedkarakteran har æ allerede dikta opp:
Den ene har den oppfattningen at hele verden er en dusj, og blir meget fornærmet hver gang nån påpeke at det kanskje ikke e helt lovelig og still sæ inni hvilken som helst busk, eller gatehjørne og dusj. Og når han blir beskyldt for å vær blotter og nudist så blir han direkte sint, fordi hele verden e jo en dusj, og da kan han jo, ærlig talt, velge hvor han vil dusje uten at alle skal legge seg oppi det hele tiden.
Den andre har endelig, etter å ha vært coopkunde i fem år, forstått hvorfor coop vil ha ham som kunde. Det er ikke for at han skal være medeier, som det står i reklamen ("coop-litt ditt") men for å kartlegge hva han kjøper, sånn at de vet hva de skal sette opp prisene på og liknende. Han har derfor pønsket ut en måte å lure systemet på. Han skal nå bokføre alt han kjøper på coop, og regulere innkjøpet. Sånn at hvis han har kjøpt mye melk i det siste, så kan han ikke kjøpe mer av det, men må kjøpe noe annet, slik at coop får et feilaktig bilde av hva han handler. På den måten tror de at de lurer ham, mens det egentlig er han som lurer dem. Mener han selv.
Den tredje personen har opphevet begrepet "epleslang" for seg selv. Han mener bestemt at siden epler er noe som vokser ute er det ingen som kan eie dem. Så han spaserer, rett som det er, inn i en vilkårlig hage og tar seg et eple, eller flere, og når folk blir sur så si'n bare: "ka mene du? æ skjønne itj" og tusler frimodig ut av hagen med eplan.

Sammen ska dem her tre redd samfunnet fra en fatal krise! (som æ enda ikke har funne ut ka e)
Nån som vil les boka?:p

3 kommentarer:

Ingrid sa...

hvem vil IKKE lese den boken :P

Anonym sa...

JA-A!Obviously;)hehe!Glær mæ:D

Susanna:)

DanniBoy sa...

Hehe. Geniale karakterer. Denne boka skal jeg garantert lese.