søndag, juli 13, 2008

Tribute til Sabeltanns Skygge

Dette innlegget e innspirert av da æ og Agnete satt på stua hennes, og venta på at bananpizzan skull bli ferdig og hørt på 90-tallsmusikk, og snakka om Kaptein Sabeltann, som vi av og til gjør. Vi e begge enige om at Kaptein Sabeltann e tøffo og at musikken e veldig bra. Spesielt glad e vi i Langemann! Han e helt fantastisk!:) Finnes det en barsker, tøffer, heiter sjørøver ?(kanskje utenom Jack Sparrow da) Tror ikke det nei. Dessuten e det han som har finest klær, og æ føle (fordi æ VEIT jo ikke) at det e han som held skuta. Står ved roret og gir ordre og sånt, han har så kontroll han! Også syng han dessuten en veldig fin sang når han gjør entre:
Sjå kor kontroll han har! Æ e med i fan-klubben hans!

Ute på åpent hav, er jeg kjent som Sabeltanns Skygge
Rikmenn med gull ombord, kan aldri føle seg trygge

Som sjørøver har jeg min egen stil,

flotte klær og et vennlig smil


Langemann lurer alle, som en ulv i fåreklær

Det gjerlder å rappe penger og gull før de skjønner hvor slu jeg er


Ingen kan stanse meg, når det lukter gull av en kiste

Sabeltann står på dekk, og tror på meg til det siste

Han vet jeg vil være hans beste mann,

Storme frem gjennom ild og vann


Langemann lurer alle som en ulv i fåreklær

Det gjerlder å rappe penger og gull før de skjønner hvor slu jeg er


Nå har jeg gått i land og mitt hjerte dunker og banker

Kanskje jeg finner spor, ved gamle Gabriels anker

Vi kommer tilbake før noen tror

For sjelfen vår vil ha gull ombord


10 kommentarer:

Anonym sa...

*SUKK* Langemann, ta meg ombord i skuta di! (Ja...det kom ikke særlig godt fram av setninga, men den der skulle leses på veldig dramatisk nynorsk)

Æ villa forresten valgt å spill supermario uten bilde...seeelv om æ hadd blitt kjæmpeskuffa.
Men hadd du enten! Hver gang du så mæ, blitt skikkelig kvalm, så kvalm at du nesten ikke klart å la vær å kast opp, men det va jo kjæmpefrekt, så du villa ikke at æ skull se at du va kvalm, for det va jo ikke meninga heller, men det som va verst va at bananpizza bare gjor dæ enda mer kvalm, og æ ble lei mæ om vi ikke spist det når vi møttes..!? *puuuust*
Eller villa du helt ha glemt, og aldri kunna lær dæ igjen, engelsk.

Anonym sa...

hahahah!! genialt :P

Sanna Marie sa...

Ååååh! Nei! Ok, æ hadd ikke klart mæ uten dæ og bananpizzane, så da trur æ æ villa glemt engelsk ass:p enn det! E ikke æ en god venn?:p

Men hadd du enten villa vært en hagenisse (en sånn skummel en med litt skalla av maling og sånt) og du va den eneste hagenissen i verden og du visst ikke koffor, eller hadd du villa skifta navn til Galbatorix og ikke hatt nå etternavn, og du måtta ha gått med sånn dritlang svart kappe uansett hvilke klær du hadd på dæ, og du fikk ikke lov å bortforklar det, men når nån sa "åja, det e jo sånn som han i eragon" så påstod du at du hadd funne på det heeelt sjøl?

Anonym sa...

Hahahahahaha! "GALBATORIX!" Åh, for et fantastisk navn..! Nei, veit du ka...æ hadd valgt den siste altså. Da hadd æ tross alt hadd et mer normalt liv enn ka æ villa hatt som den eneste hagenissen i verden.

MEN! Hadd du enten, en fredagskveld hver måned, pakka
1 trillekoffert full av sko
1 enorm, oransje tursekk med klær
1 femmannstelt
1 stort sitteunderlag
og
1 stor håndveske med penga, nøkla, skrivebok og alt anna man har i veska si,
og satt dæ på et av de tomannsbordan som står i "gangen" på Mormors i et par tima. (Det e såklart alt for trangt i dne gangen allerede til at det hadd blitt problemfritt, og da folk ble sint og konfrontert dæ med det "Døh! Kan itj du ta å fløtt derre j...la sekken din`a!!!" så hadd du bare sett på dæm som om dæm va blitt sint av ingenting.) ELLER villa du ha sotte på et sitrontre i et kvarter hver dag (og du villa det virkelig ikke!) ?

Sanna Marie sa...

Hahaha! Nummer en garantert, tenk dæ kor leng et kvarter i et sitrontre virke når du VIRKELIG ikkr vil det:p

Men hadd du enten villa starta et band som het "Halvveis te hÆlvete" og dåkker spilt bare sånn kjmepeheavymetal og hadd egen banduniforma som bestod av lakk og lær og alle mått ha midskill og langt svart hår, og dåkker va ganske populær på ytre bynæsset, der dåkker fikk spillejobba hele tida, og du likt virkelig ikke musikken, men du kun ikke gjør nå med det? ELLER hadd du villa, annahver dag ha hatt "sthøgg-dag" og du fikk ikke lov til å avlys nån avtala du hadd eller nå sånt, du mått bare lat som ingenting, og st du bare va sånn, og du mått vær skikkelig sthøgg?

Anonym sa...

Æhæhæhæhæ! Siden "hver dag på barnehage e en schtøggdag" (nye mottoet mitt), så villa det kanskje ikke vært så ille på jobb. Men med tanke på at æ bruke å ha et sosialt liv på kvelden, så ikke søren, altså..! Men hver dag som "Halvveis te hÆlvete"er bli jo på en måte schtøggdag det og... men det e i allefall et bevisst image..!

Men hadd du enten villa sett ut som Johnny Depp, men hørt ut som Britney Spears? Eller villa du sett ut som Christina Aguilera, men hørt ut som Tom Waitz?

Sanna Marie sa...

dritbra! Nummer to trur æ, eller...jo numer to.

Men hadd du enten villa ha bodd under en busk resten av livet? eller, hver gang du skull pynt dæ, ha sett ut som Galbatorix, og du fikk ikke lov til å bortforklar det?

Anonym sa...

Hahahaha! :D Øh...trur kanskje æ villa ha sett ut som Galbatorix..! Haha! Søren klype, men det va faktisk det beste alternativet!

Men hadd du enten villa begynt og grått i ren bevegelse hver gang nånn sang eller du hørt Rosenborgsanga, og det va ganske ofte altså. Eller villa du hatt en ekstra tommel på høyre hånd?

Sanna Marie sa...

Hm...rosenborgsanga kan jo vær ganske trist:p Nei, trur æ villa tatt nummer en ass, hadd vært stress med elleve fingra liksom.

Men hadd du enten alltid villa gått i bare thighthhhs (??) og den va (seff) grønn og den glittra, og du fikk ikke lov til å ha skjørt over, og den va drittrang? eller aldri fått hatt på dæ BH?

Anonym sa...

Å herregud!!! Åååååh..........(kvier seg, kvier seg, kvier seg) Det må ha blitt nummer to :S :S Æsj!

Men hadd du enten hver gang du va i Trondheim sentrum, aldri huska hvilken buss du skull ta tilbake, og mått spør alle bussjåføran i de bussan du så om dæm visst hvilken buss du brukt å ta hjem. (Det vart alltid bare en time før du huska hvilken buss det va da, så du va heldig der!) Eller villa du ha spilt tamburin i verdens mest trasige band -"Skipsvisans klagetrupp", og vært gift med vokalisten, som alltid hadd en sånn pubertal bart som mest ser ut som en dunskygge. Han va ganske hyggelig da, men jobba som assistent for mannen til hu som hate alle....?