mandag, juni 09, 2008

Ta hintet!

Dette blogginlegget handler om (ikke for å nevne navn) da Øystein og Jens Gunnar ikke tok et hint, og dedikeres til Susanna:

Blomstergudstjenesten på Heimdal e akkurat over og vi (den vanlige gjengen) sitt på nån benka og lure på ka vi ska finn på. Plutselig kjæm Susanna bort og forklare at hu mått sitt med en romensk fyr som e på besøk i byen som hu egentlig ikke kjenne så godt, og no lurt han på ka hu skull.
Susanna: "Ja, ska vi fær å bad kanskje? Så kan æ si til han at han bare kan bli med...så kjæm æ mæ sikkert unna med den"
Men neida. Han skull vær med å bad, men han mått hent bila si først på Kattem sånn at han kunna kjør etter nån, for han visst ikke kor Teisendammen va. Problemet va at nån mått bli med han opp og hent bila, så Susanna foreslo at Jens Gunnar og Øystein kunna gjør det da, så kun æ og hu kjør ned på Tempe å hent Per-Steinar som hadd sykla nedover for å slipp å ha med sykkeln til Teisendammen. Men Jens Gunnar bare (tok ikke hintet i det HELE TATT): "Neeei...vi MÅ på Tempe vi, for å hent badetøy" (og æ og Susanna tenkt: ja! fordi dåkker kan jo IKKE be Per-Steinar ta det med, siden han allerede e der).
Men uansett, det vart til at Jens Gunnar og Øystein skull plukk opp Per-Steinar da, siden dem MÅTT på Tempe (nåkka vi seff ikke hadd informert Per-Steinar om) og vi (jentan!) skull bli med han fyren opp og hent bila. Så der va vi, i en litt kjinki situasjon, og venta på han i 20 minutter mens han skifta til badetøy (?) før vi omsider kun kjør. Og da ringe jo Per-Steinar (for han va jo også en del av offeret her) og bare: "Ehm....kor e dåkker?" "Hehe, nei, Jens Gunnar hente dæ fordi vi måtta bli med han fyren, du kan bare ring å spør kor han e...åja, e telefonen din i sekken som vi har? hehe, jaja." Og Jens Gunnar og dem skull jo selvfølgelig innom ALLE i bila for å hent badetøy (for dem kun jo ikke lån til hverandre) og det tok jo litt tid. Så da vi va på Teisendammen va jo ikke dem der. Så æ ringt Jens Gunnar:
Sanna: "Hei, kor e dåkker?"
JG: "Vi e rett rundt hjørnet ja"
Sanna: "Åja, kor da?"
JG: "Nei det...ja, vi kjæm snart"
Sanna: "Ja, kor snart da, æ høre ikke nå bildur assa!"
JG: "Nei, men vi e der veldig snart ja..."
Sanna: "Dåkker e på Tempe dåkker!"
JG: "Ja, vi kjøre fra Tempe no!"
Sanna: "HADEBRA!"
Og så hoppa vi uti. Nåkka som forsåvidt heller ikke va så lurt, ettersom vi ikke hadd nån håndduka før resten av gjengen kom. ! Det va jo litt komisk også, siden vi va der og irritert oss over kor treig det går an å vær, mens dem bare "LØLØLØ" neppå Tempe. Vi vart i alle fall enig om at dem skull få hør det!

4 kommentarer:

Denise sa...

Fantastisk! :)

Anonym sa...

hahaha!herlig gjengivelse, Sanna:D Den her bli huska;)for en gjeng!LØLØLØ..bra jobba du!no e d FERIE assa!johoo..ser dæ snart!
Susanna

Oddrun sa...

nydelig altså.. for en gjeng, d si æ å, at d går an! ka m å skaff sæ nånn antenna..

Kristian sa...

Hehe. Jens Gunnar satt så gæli å spilt gta :)