lørdag, februar 16, 2008

JA TIL ALT!

Da e det på tide med en liten oppdatering på bloggen ser æ, og den her gangen har æ analysert mæ sjøl litt (igjen) og har funne ut en ting som æ no ska del dem som læs bloggen framdeles:
Æ har nemlig funne ut at æ har et syndrom som går ut på at æ si "ja" til nesten alt æ blir spurt om. Det e helt sant. For eksempel:

random person: "Sanna, kan ikke du hjelp til å planlegg..."
Sanna: "Ehm...ja det kan æ sikkert..."
random person: "Sanna, har ikke du lyst til å ta på dæ ansvaret for..."
Sanna: "Ja, det kan æ godt..."
random person: "Sanna, blir du med og..."
Sanna: "Ja, klart det!"

Seriøst, det e helt villt og det ende alltid med at æ dobbelbooke et eller anna og alltid har full timeplan. Det e forsåvidt ikke nå gæli i det siden æ like å ha ting å gjør, men det kunna jo vært en ide å øvd sæ litt på å avslå nån gang også. Fordi nån gang si æ ja til de merkeligste ting og så tenke æ: koffor vart æ med på det her?
Æ har funne ut at det e spesielt enkelt å få mæ med på kino. Sikkert fordi æ ser det sosiale i å dra på kino, og da e det ikke så viktig kordan film vi ser. Derfor e æ med på ka som helst og det ende med at æ har sett utrolig mange filma som æ i utgangspunktet ikke har valgt selv. For eksempel: "Sanna, blir du med på kino?" "Ja, det kan æ sikkert...ka ska vi se?" "300" (tenker: koffor i all verden ska æ se 300??) "Ja, ok!" Det e så typisk mæ! Seinest i går vart æ med på en film æ ikke ant ka handla om..hadd ikke hørt om den engang, men den va ganske bra da. Så, for anledningen har æ laga ei liste over dem gangan æ har vært på kino, eller bare sett film hjem til nån uten at æ va så veldig interessert , bare fordi æ ikke kan kunsten å si nei:

"Troya"
"House of wax"
"300" (??)
"Transformers" (??)
"Zodiac"
"Blood diamond"
"Simpson the movie"
"I am legend"
"The holiday"
"There will be blood"
"In the bedroom"
"Catch a fire"
"Grizzlyman"
"Lucky number slevin"
"Bondock Saints"
"Scary movie"
"Crossroads"
"Eragon"
"Cars"
"Die hard"

Osv,osv. Men, mange av dem filman va jo skikkelig bra, så det kjæm jo av og til nå godt ut av det også. Så mitt livsmotto bør antakeligvis vær: JA TIL ALT:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Sanna, selv om du kanskje har manglende-evne-til-å-si-NEI-syndromet, så tar du det igjen på selvinnsikten ser æ. Bra for dæ! (Og alle dæm som vil ha dæ te å gjør nå for sæ)