onsdag, august 15, 2007

Tribute

Nå skal jeg ikke snakke for alle andre, men njeg vil si at jeg synes at blogg er en genial oppfinnelse. Det er på en måte en blanding av en slags dagbok, og en personlig nettavis samtidlig som det er et forum hvor folk kan kommentere og diskutere. Derfor lager jeg nå en liten post hvor jeg uttrykker min takknemlighet ovenfor oppfinnelsen blogg, som jeg er veldig glad i. (Og jeg tror jeg kommer til å blogge til den bitre enden, og oppfordrer andre til å gjøre det samme)


I denne forbindelse vil jeg også uttrykke min takknemlighet over folk som er inne og besøker bloggen min, og kommenterer. Veldig hyggelig:) Og selv om det er flere innom vil jeg gi en spesiel tribut til den personen som har vært den ivrigste kommentatoren på min blogg i det siste:AGNETE:)

For å gjøre seg fortjent til denne tributen har hun:


- vist stor interesse for bloggen

- Kommentert ivrig på samtlige innlegg (selv de hun ikke hadde peiling hva handlet om)

- Innspirert bloggeren (altså) meg til å blogge enkelte innlegg (og selvfølgelig kommentert ivrig etterpå)

Håper dette vil fortsette. Takk for bra innsats:)

34 kommentarer:

Kristian sa...

Så enig, så enig! Blogg er en bra ting til å se hva som skjer rundt omkring i venners liv! Keep up the good work!

Anonym sa...

ÆÆH! Takk! :D Nå rødmer jeg faktisk litte grann også.

Jeg lover ved Forvar Forsvaret, at jeg, så lenge denne bloggen er i live, vil fortsette å vise den og selve bloggeren grenseløs interesse samt indirekte deltagelse.

Anonym sa...

HAHAHA!!! :D Genialt..! Vel, æ trur æ villa tatt den første, selv om begge to hadd vært kjæmpearti.
Men hadd du enten...Du veit i Løvenes Konge, når Simba e kjæmpefortvila og Mufasa kjæm opp av skya og si "Simmbaah, duh har gleemt meeg"; hadd du enten villa at det va ansiktet DITT som kom opp av skya og sa "E det du som e Knut?" og alle i hele verden som like Disney vart dritsur på dæ, men du va kjæmpestolt og starta din egen TV-serie som het "DU KAN VÆRE DEN NESTE KNUT!" som e på likt nivå som "Any dream will do- the next Joseph", og d va bare Sovesalmannen og Atopisk-fyren som meldt sæ på...
Eller villa du hatt 7 ildera, som alle sammen het Geir Morgan (selv om 5 av dæm va jenta), som du tok med overalt (på bursdag, butikken, i svømmehallen osv) og som du to ganga i året søkt statsstøtte til for å start ditt eget ildersirkus, men som du såklart alltid fikk avslag på hver gang, og da skreiv du lange innlegg i avisa om at folk flest tar ildera useriøst helt fram til ordføreren mått ring dæ personlig og si at du mått slutt å kall hu/han for "en simpel tjener av menneskeheten"..?

Sanna Marie sa...

AHAHAHA! No sitt æ å ler høyt på datarommet på danvik. Ser sikkert kjæmpesmart up:p Æ trur æ villa hatt nummer en, siden da hadd æ ikke trengt å dratt med mæ alle ilderan overalt, selv om det hadd vært fert at bare atopisk og sovesalmannen meldt sæ på:S

Men ok, hadd du ENTEN villa, på folkehøyskolen ha bodd på rom med en durende gressklipper (av den typen som likne å en liten traktor) som dura nesten hele tida (bortsett fra om natta, og når han ikke dura så snakka han bare om kor bra viktig det va å klipp plæna (og du mått tilbring litt tid på rommet med han hver dag)? ELLER hadd du villa, uansett kor du gikk ha blitt forfulgt av pink panter melodien, og alle andre kunna også hør den (og synes den va skikkelig plagsom) og det eneste som funka for å få den bort var å masjer rundt i gata som en militær og syng "nå har jeg plukket meg ned en kokkosnøtt"?

Anonym sa...

Ahahahaha!! No e d æ som ler høyt i vestibylen på Toneheim. Såpass at to stykker kom bort til mæ og så alvorlig på mæ...:D

Men skaL vi se...trur faktisk æ villa bodd på rom med gressklippern. Da hadd d liksom vært en personlig sak for mæ, men den pink panter-greia villa ha påvirka andre, og æ villa ikke hatt nånn venna.

Men hadd du enten...
(kjæm seiner. Eg er null inspirert at the moment ;))

Anonym sa...

Ok, ok! Hadd du enten, i stedet for sko, alltid gått med kneipbrød på føttern, selv om d va kaldt, varmt eller du skull på skitur.
Eller hadd du villa alltid gått med clockwork orange- sminke og kalt foreldran dine for your druges?

Sanna Marie sa...

OK, den der var bare slem, det går jo ikke an å velg! Men...trur kanakje det villa blitt clockwork orange sminken, siden den kunna æ jo sjult hvis det vart krise...vanskelig å sjul to kneiprød..

Men hadd du ENTEN villa hver gang du så en kjekk fyr, samma kor det var hen, ha gått ned på knær foran han og sett på han med et veldig lidenskapelig blikk (type "romeo og juliet-scene) og så tatt fram en liten lutt og framført hele "Hvis æ fikk være sola di" (og du rakk det alltid før han gikk) ELLER hadd du, hver dag, villa gått bort til en fremmed person og innsistert på at han/hun var en forsvunnet slektning som du hadd sett på "Tore på sporet" og da dem nekta hadd du sagt joda, æ ska framfør slektsdiktet for dæ, så skjønne du at vi e i slekt" Så hadd du kremta høyt og begynt å les fra en helt random ættesaga?

Anonym sa...

Å herregud, Sanna! Du e så super på å finn på skikkelig dilemma du! Men asså...trur æ villa tatt ættesaga for random slektsmedlem.

Men hadd du enten, hver gang du skull lag mat i store familieselskap (og det va veldig ofte), laga bananpizza og dekorert bordet med levende kyllinga som du hadd malt rosa og limt tørrerter på? (og hele slekta va allergisk mot kyllinga) Eller villa du hver dag på folkehøyskolen vekt hele skolen ved å tramp rundt i gangan og slå på en kasserolle med en lysestake (som du hver morra stjal fra rektors kontor) imens du gaula av full hals på den kulokken vi hørt i førsteklassen?

Sanna Marie sa...

ok..no sitt æ alein på rommet mitt å flire høyt, det her e verdens beste leik!!!:D

Æ trur æ villa (desverre) utsatt slekta mi for bananpizza og dekorerte levende kyllinga altså. Siden det hadd vært dumt å ødlegg et år på folkehøyskole. Og slekta mi mått jo lev med mæ uansett..

men ok, hadd du ENTEN villa, hver gang du satt på toget eller bussen ha tatt med dæ en husmorporno roman med ei skikkelig tvilsom forside og lest den sånn at alle hadd sett ka du lest (og du måtta sett ut som du virkelig va inni handlinga) og hver gang nån satt sæ siden av dæ så begynt du å gjenfortell den syltynne handlinga og avslutta med å si at det va du som hadd skreve boka (selv om det ikke va sant)? ELLER hadd du villa, hver gang du på karaokebar (og det va ganske ofte) ha insistert på å sunge "any dream will do" fordi den va fra favorittmusikalen din, og midt inni sangen hadd du stoppa opp, vrengt av dæ klærn og tatt en aldri så liten lyrisk dans, i grønn trikot, seff?

Anonym sa...

Ihihihihi! Herlighet! :D:D:D Det her e faktisk verdens beste leik! Flire mæ ihjæl av det!

Den va egentlig ganske lett. Æ villa tatt den sisten, fordi på karaokebar e dæm kanskje så vandt med sære folk at det nesten villa blitt liiitt greit at æ plutselig tok en lyrisk dans i grønn trikot og en Any Dream Will Do med tåra i øyan. :D

Meeeen hadd du enten hver gang du gikk på et offentlig toalett, mått spilt av en kassett med masse rare lyda og komme ut med et uttrykk i ansiktet som si "herregud, ka va DET for nå", selv om alle visst at det va dæ. Eller hadd du alltid gått med alle klærn dine på vranga, og når folk prøvd å si t dæ at "Hei du ,æ trur kanskje klærn din e på vranga." så hadd du svart med å bli skikkelig fornærma og sagt barnslig "Nei! Æ trur klærn DINE e på vranga!" og løpt bort gråtende..?

Sanna Marie sa...

HAHAHA! Siste! Det hadd faktisk vært litt kult, tenkt dæ uttrykket til folk da!

Men hadd du ENTEN hver gang du traff på den kjekkeste gutten på skolen (samme fyren som du sang "på loven sitter nissen" for seff) gått bort til han og lagt ut om kor forferdelig det va å vær kvinne, og sagt masse ekle detalja om mensen og fødsla og sånt, og når han desperat prøvd å finn en måte å forlat samtalen på så hadd du skjelt han ut for å vær en mannsjovist? ELLER hadd du villa innført en liten ekstra morgensamling som va obligatorisk der du hver dag hadd lagt ut om en personlig tragedie i ditt liv (hvis du ikke hadd nån fant du på en) og avslutta altid med å oppsummer det du hadd sagt med en lyrisk dans , i grønn trikot?

Anonym sa...

AHAHA! Å herligheeet! :D:D:D Uff, æ trur d ganske sikkert villa blitt den første, for da va d liksom bare han som fikk d inntrykket av mæ, og ikke hele skolen som ble lei av mæ liksom.

Men hadd du enten villa, når du snakka, bare kunna velg mellom tonan C, F og G, og d mått vær i den rekkefølgen og hvis du bomma på tonen elle rekkefølgen, så mått du si alt sammen om igjen.
Eller villa du insistert på at rektoren på skolen din va ekselskern din, og hver gang du så han, så sang du høyt ut så alle sammen (rektoren også) hørt dæ "Cry me a river" av Justin Timberlake?

Sanna Marie sa...

AHAHA!Dritbra vettu! Garantert nummer to! Det hadd vært litt flaut først, men etter hvert trur æ det bare hadd blitt morsomt:D

Hm...begynne å gå tom for innspirasjon...men ok..:
Hadd du ENTEN villa, hver natt, ha våkna opp med en sterk sterk trang til å spill en scene fra Titanic, og hvis du ikke fikk spilt den akkurat da så fikk du ikke søv nå mer den natta (PS. av og til va det en scene som innebar at du mått vekk nån andre for å ha nån å spill mot) ELLER hadd du villa, flere gang i uka ha gått ned i vaskerommet og tatt på dæ alle klæran som hang til tørk (alt oppå hverandre uten nå system) og vandra rundt på skolen og sunge "It's getting cold in here, so take on all your clothes?"

Anonym sa...

Hahaha! Uffda...nei, det va egentlig ganske enkelt. Bli nok nummer en gitt. :D

Men hadd du enten, hver gang du satt på datarommet, gått på youtube og spillt av gamle 90tallshits på full guffe og sett ut som du va HELT med, og når folk så stygt på dæ og ba dæ pent om å skru av/ned, så du på dæm med et kjæmpeglis og sa "Æ veit at du like d sjø, du vil bare ikke innrøm det", og skrudd opp lyden enda høyer..? Eller hadd du villa, hver andre time resten av livet, bortsett fra når du sov, blitt skikkelig melankolsk i fem minutter, og bare stått og sett ut i lufta og tenkt på korr fælt dæm har det i Afrika?

Sanna Marie sa...

Huff...den der va nesten litt fæl! (og enda verre e det at æ har såpass ond humor at æ hell på å flire mæ ihjel av alternativ 2:) Men æ trur kanskje æ hadd tatt enern, siden to kunna blitt litt plagsomt i lengden.

Men hadd du ENTEN villa, hver gang du skull si nå viktig, ha måtta sunge det på "jeg så en have"-melodien og med samme aksent som han spanjolen som syng den? ELLER hadd du villa, før du skulla sagt det siste ordet i en settning, måtta sagt "bam-bara-ra-ra-ra" (f.eks: "no ska æ dra en tur på, bam-bara-ra-ra-ra, butikken")?

Anonym sa...

ÆH! DU MÅ DA MAS PÅ MÆ, SANNA! Æ hadd jo glæmt av å svar dæ! Makan...:( Unnskyld. Jeje, æ får lær av mine feil og husk på det neste gang :P

Hæhæhæ! Uff...trur det villa blitt den siste. Det hadd sikkert vært den minst tungvinte av dæm liksom.

Men hadd du enten, i huset ditt, at alle veggan OG takan, (men ikke gulvan da) va laga av sånn mørkt knekkebrød, bare at det va sterkt nok til å hold ut vind og sånn, og det rast ikke sammen når du slo spikra i veggen og lignende. Eller hadd du villa at parfymen og bodylotionen din lukta meierismør, sånn at du alltid lukta smør, og når folk spurt dæ om du gikk med en pakke smør i lomma eller nå, så sa du bare at "Jah, enn om æ gjor det da!?!"???

Sanna Marie sa...

ÅH! Fantastisk fantastisk! Æ trur det villa blitt nummer en altså, siden huset kom til åtål vind og sånt liksom!

Men, hadd du ENTEN villa, hver dag før du dro på skolen ha sett "Eragon"¨og brukt hele den første timen på å gjennfortell handlinga til et eller anna stakkars offer? ELLER hadd du villa,sånn cirka en gang i uka ha gått inn på rommet til en tilfeldig person midt på natta og høylytt beskyldt vedkommende for å ikke ha vaskaklær på over to uka (selv om det ikke va sant) og når demprotestert så hadd du blitt helt emo og sagt "alle hate mæ,selv om æ bare prøve å hjelp dem" og så storma ut oppløst i tåra?

Anonym sa...

Hæhæhæ! :D Trur det villa b litt den siste asså...selv om det hadd vært kjæmpeteit, så hadd det vært superarti!

Men hadd du enten gått i bikini, flippfloppa, solbrilla og med et håndkle rundt dæ på butikken og stilt dæ ved adventskalenderan og hylflira over at dæm ALLEREDE hadd fått dæm i butikken, og når folk kikka rart på dæ hadd du bare sett dumt på dæm og spurt "har dåkker smurt dåkker i dag kanskje?"..?
Eller hadd du villa, fra i morra og fram til 12 Februar, reist dæ midt under hver morgensamling og sunge starten av "Jeg er så glad hver julekveld" høyt og tydelig, og når du merka at det bare va du som sang, blitt dritflau og satt dæ fort ned igjen?

Sanna Marie sa...

AHAHA! Den a bra:)
Trur kanskje (faktisk) æ villa tatt nummer en, siden på nummer to mått æ ha gått gjennom det HVER DAG (!)..

Men hadd du ENTEN, hver gang du skull se film med nån venna (og det a seff ganske ofte) ha sagt alle replikkan før karakteran i filmen sa dem, bare at du sa feil replikka, og hver gang nån kommentert det så hadd du sagt "ja! Æ kan no itj husk alt æ heller da shø!" ELLER hadd du villa, hver gang du skull på et viktig møte (samma ka det gjaldt) ha dukka opp i skinnbukse og matrix-frakk og buffalo sko, samtidlig som du hadd satt opp håret i hestehale som stod midt oppå hodet og med to tynne hårremsa hengende foran ansiktet og bak på frakken hadd du sydd på gullbokstava der det stod "2 cool 4 school"?

Anonym sa...

AHAHAHAHA! Sanna! D e frekt med sånne valg! Æ klare jo ikke å velg ka som e best av dæm dær... men ok... det mått i såfall bli nr. 1. Da va d liksom vennan mine som fikk slit med mæ, og ikke evt høye autoritære ledere og sånn på de møtan...uff...
(må ha time no, så mitt spørsmål kjæm siden)

Anonym sa...

OK!
Hadd du enten, hver fredag resten av ditt liv, ikke hatt på dæ sminke, selv om det va bryllupet ditt eller julaften eller på konfirmasjonen t søstra t Brad Pitt liksom...
Eller villa du hver gang du va på byen, og det va hver helg, gått i bjørnekostyme helt på alvor..?
:D

Sanna Marie sa...

Ok, den der va bare superslem...egentlig villa æ jo selvfølgelig ikke fornærma søstra til brad pitt med å ikke pynt mæ på bursdagen hennes, men samtidlig så hadd det jo vært litt kjipt å dratt på byen med bjørnekostyme, så æ trur det måtta blitt nummer en så fikk æ håp at folk bare akseptert mæ som æ va.

Men hadd du ENTEN villa, etter dåkker hadd brannøvelse på skolen klokka fem på morran og alle va drittrøtt og sur, og så, sånn i halv seks-tia da alle akkurat hadd komme inn igjen og nesten sovna ha utløst brannalarmen på nytt, for så og annonsert på morgensamlinga at det var du som gjor det og ledd utrolig godt av din egen spøk?
ELLER hadd du villa, hver gang du traff på søstra til Brad pitt, som du kjent, ha sagt "Æ skulla heller ønska at æ kjnet søstra til johnny depp" selv om du visst at han ikke hadd nå søster, og tilslutt vart søstra til brad pitt så lei at hu anmeldt dæ til politiet også fikk du det på rullebladet at du hadd fornærma søstra til brad pitt og demed slapp du ikke inn i usa, ever!?

Anonym sa...

Hahaha! :D Hm...den va faktisk litt vanskelig. For enten bli folk på Toneheim sint og sur på mæ i flere uka fremover, kanskje tilogmed resten av livet, eller så slipp æ aldri inn i USA. Nå som kanskje e litt dumt, men som æ eeeegentlig klare mæ fint med. Så ja, æ trur d bli den siste, selv om det e litt fælt å møtt gjør søstra til Brad Pitt lei sæ.

Men hadd du enten arrangert en Bobpibjørnkveld på Danvik, som bare Liss Inger kom på, og framført bompibjørnsangen i alle forskjellige tonearta og tempoa, bare ikledd sombrero og russebuksa til Magnus, og ALLE visst det og syntes det va kjæmpeflaut!? Eller villa du blitt med operasangern hjæm?


:D

Sanna Marie sa...

HAHA! Ehm..vel..bare for å si det først så e æ faktisk litt usikker på om operasangeren HAR et hjem siden han står der og syng hver gang æ går forbi...men ok..Ehm..æ trur kanskje nummer to faktisk, siden det kan jo ikke skad å gled operasangerens ensomme liv ved å bli med han hjem en gang..trur æ. men ok, den her e bra, æ har tenkt på den ei stund:

Hadd du ENTEN i en alder av 19 år ha funne ut at du va et gjenferd og at du alltid hadd vært det, og alle du kjenne egentlig ikke hadd sett dæ, siden du va usynlig og du hadd bare innbilt dæ at du snakka med dæm siden du va så ensom? ELLER hadd du villa funne ut at hele livet ditt va basser på en løgn og at du egentlig bodd i Asabajan og het olga og va skikkelig fattig, og på toppen av alt mått du gift dæ med fettern din som bodd der og han va skikkelig ulekker og snakka bare asabajansk og du mått flytt tilbake dit og start ditt egentlige liv?

Anonym sa...

ÆHÆHÆHHÆHÆHÆ!!! Å guri mæ! Den trur æ du får "hadd du enten"-prisen 2007 for! Fantastisk...men når det e sagt, så velge æ nummer to. Den va vanskelig, men æ trur det tross alt e bedre å lev et ille liv heller enn å ikke lev i det hele tatt.

Men ok...no må æ tenk mæ litt om, så æ skriv seiner. :)

Anonym sa...

Greit, greit!
Hadd du enten villa at gifta dæ med Donald Duck, som ingen skjønne ka si, bli fort sint og har aldri på sæ bukse, selv når han ska pynt sæ! Eller villa du spist kongla resten av livet, og du fikk bare varier med å ha på ketsjup, ost, krem og ha dem på brødskiva..?

Anonym sa...

(det må forøvrig sies at kongle va skikkelig sunt da, selv om det smakt kjæmpeekkelt!)

Sanna Marie sa...

off...ok, æ trur æ hadd tatt grankonglan, siden det hadd vært kjipt å vært gift med donald når det e så mange fantastiske gutta i verden. Det hadd liksom blitt burn hver gang æ gikk forbi en pen fyr.

Men hadd du ENTEN (den her e litt mer realistisk da, vi må ha nån av dem og) alltid villa vært trøtt, men ikke så trøtt at du kun sovne, bare sånn at du gikk og va zombie, ELLER hadd du alltid villa hatt en sang på hjernen, og det ikke samme sangen hver dag, men uansett kordan sang det va så hadd du den i bakhodet hele tia?

Anonym sa...

Bra med realistiske utfordirnga! Trur æ må ta en æ også :)
Men æ trur æ villa valgt å ha en sang på hjernen hele tida egentig. For det e æ nesten vandt til allerede liksom, også e d utrolig kjipt å vær trøtt hele tida.

Men hadd du enten, hver søndag resten av livet (brtsett fra når det va søndag på julaften), dratt på besøk til Eli, som du va blitt støttekontakt til, og mått vær der hele dagen? Eller villa du vær vaskehjelpa til Espen og hu kjæresten Kari? (Æ veit at den her e skikkelig slem!)

Sanna Marie sa...

Hahahaha *ondskapsfull humor* Den va slem. Men æ trur æ villa tatt nummer to, siden da kun æ se på det mer som en jobb enn som å kast bort hver eneste søndag...huff, slemt ass!

Men ok, den her e bra:
Hadd du ENTEN villa ha sittet på parisehjulet i 3 år sammenhengende (untatt fra klokka 00.00-06.00 om nettern)og du mått smil og vær glad ? ELLER hadd du villa ha gått dæ bort i spøkelseshuset i Tusenfryd og måtta vært der i tre år, for først da begynt folk å lur på kor du va, og du fikk ikke mat anna enn det du fant inni der og folk trudd du va en del av attraksjonen?

Anonym sa...

AHAHAHA! HAHAHA! Fy søren, den va bra! Men skal vi se... trur det må ha blitt den siste altså...selv om folk ikke hadd lurt på korr æ va på tre år. Trur bare det må ta på veldig å sitt i et pariserhjul i vær og vind i tre år og i tillegg vær GLAD! :D

Hadd du enten villa, i stedet for å vær et menneske hele tida, bare fantes som en skyfigur på himmelen. Sånn at du bare va til når skya ligna på dæ, og det va ikke så ofte, men når det skjedd kunn det var i opptil 4 tima om gangen?
Eller villa du bare vært en profil på facebook. Du kunna liksom snakk med folk ved å skriv på veggen og kommenter bilda og sånn, men du va ikke et ordentlig menneske. Og du hadd tilgang til alle facebookprofilan i hele verden, også fantes du hele tida..?

Sanna Marie sa...

AHAHAHAHA! DEN va superbra! trur nok du blir nominert til "Hadd du enten-prisen du også!"

Æ trur æ villa vært en skyfigur! Tenk dæ kor teit det hadd vært. Da hadd æ vært HELT random liksom. Utrolig morsomt:)

Men hadd du ENTEN villa ha vært et kamelonmenneske, sånn at du skifta form etter kæm du va med. Feks, hvis du va med en same så vart du en same, og his du va med en afrikaner så vart du en afrikaner,, og alle syntes det va sykt irriterende, men du kunn ikke nå for det? ELLER hadd du villa hadd kropp som en seigdame. Sånn at ansiktet ditt va helt vanlig og det så ganske normalt ut når du hadd på dæ klær, men med en gang du tok dem av dæ så alle at du va en seigdame. Men du fungert som et vanlig menneske, men du lukta sukker da?

Anonym sa...

Takk for at du masa. ;) Æ skriv mitt bidrag på "Akkurat som i krigen..." :)

Anonym sa...

Oi...æ e jo ikke anonym. Æ e jo Agnete. ...trur æ..? *skummel musikk*