tirsdag, august 28, 2007

Drammen

Ok, liten rapport fra min nye tilærelse her på Danvik Folkehøyskole i Drammen:

Skolen er kjempefin, og ligger vegg i vegg med Marienlyst stadion og bare 15 minutters gårut unna sentrum. Jeg og min romkamerat (som er ei veldig hyggelig jente fra Asker) har rom 311 i tredje etage og vinduet vårt vender rett mot sentrum, så vi har kjempefin utsikt om kvelden når lysene i byen blinker (det er faktisk ganske luksus for meg som er vandt til å stirre rett i veggen til naboen). Ellers er undervisningen, den vi har kommet i gang med i alle fall, veldig bra. Jeg har linjefag med forfatterklassen tre dager i uka og ellers blir det musikal, volleyball og låtskriving som valgfag:) har truffet masse morsomme folk her, men det er litt vanskelig å prøve å bli kjent med så mange på en gang. Sosialt er det i alle fall, om man selv legger opp til det. i går spilte vi Fantasi i over to timer, og før i uka har vi hatt vannrugby i svømmehallen og kubb ute på gårdsplassen. Veldig gøy! Fordi vi er en medieskole får vi også mye tilbud om å dra inn til Oslo for å være publikum på diverse show. Torsdag var vi i nrk og var med på "Kvitt eller dobelt" og neste mandag er det "Pokerfjes". Mye morsomt som skjer framover altså.

Ellers er det mest folk fra oslotraktene her, og jeg blir mobbet for dialekten min:p her en dag var det to gutter som fikk sjokk da de hørte at det var mulig å si "ei æppel" i trøndelag. og ord som "taislat", "farskat" og "arti" har de nesten aldri hørt om før, for ikke å snakke om "shø" på slutten av hver setning. Jaja, med andre ords står alt bra til her, selv om jeg gleder meg til å komme hjem til høstferien:)

PS. Agnete, hvis (eller bør heller si NÅR) du les det her: Æ har lært romkameraten min "hadd du enten..."Hu tok det faktisk med engang, selv om alternativan e mer realistisk enn ka når du og æ driv på!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ææææh! Næ, så bra! :D Trur ikke folk her e helt klar for enten-eller enda, men nånn få ska æ vel klar å innlem i den oh, store kunstformen etter hvert.
Flott at du har det fint! Satse på å fortsett skoleår-dialogen vårres over brev, æ ;)

Hurra for Sanna, for bloggen og for TRØNDERSK!