torsdag, november 16, 2006

Forrådt!


Her trur du at du kan stol på folk. Folk som du hele tia har hatt tillitt til, folk som du har stått sammen med i tykt og tynt...Men det vise sæ at selv dine nærmeste kan forråd dæ og snu ryggen til når som helst! Altså her trur du at du har en avtale med nån, og du trur at dåkker ska stå sammen mot presset fra resten av verden. Helt til det vise sæ at alt va bygd på løgn og bedrag!
Den fella gikk æ i. Her hadd æ trudd at vi, iallefall innen husets fire vegga, sto sammen om å hold julemaskipan, julebrus og all andre slags juletriviliteter på avstand til 1. desember. Det har vi vært knallhard på i alle de år. Men ka skjer? Æ finn et julemasipangrispapir i min fars bil! Forrådt av mine egne altså! Æ ska jo ærlig innrøm at æ hadd forventa at nån av vennan min skull drop ut, men det her hadd æ virkelig ikke trudd om min egen far! Det e jo faktisk æ og han som pleie å vær best på det området der. Også går han bak ryggen min på den grove måten der. Betale 18 kr for en maskipangris med sjokoladetrekk FØR desember! nei det e en skam...Og ikke nok med det! han tilhøre den verste gruppa av dem som tar jula på forskudd, det finnes nemlig tre gruppa:
I. Dem som drit i det, og attpå til sende på ei melding bare for å presiser at dem spise julegodteri eller drikk julebrus før jul (ja Lene, æ sikte te dæ!)
II. Dem som jukse i all hemmelighet, uten å si det til allmennheten, mens dem egentlig har kjempedårlig samvittighet (veit ikke om nån i den gruppa, siden dem e flink å hold det hemmelig)
III. Dem som i prinsippet er imot julegreier før desember, men sprekk likevel (nån som føle sæ skyldig kristian?)
Og min far tilhøre altså den her sistnevnte gruppa; hypokrittan! Nei, det e skuffende. Og attpå til fortelle han at han som sto bak'n i køa også kjøpt. Akkurat som det skull vær en unnskyldning. Tvert imot; det va heller han som PÅVIRKA han som sto bak til å kjøp, sånn at han også sprakk. Dobbel forbrytelse! Og det hjelpe ikke at han påstår at han angre. Gjort e gjort så no e det rett ut av "the circle of trust"...

4 kommentarer:

Kristian sa...

Flaks at æ havna i kategori 3 da, lykketallet mitt:) Ska innrøm at julebrusen ble smakt på litt tidlig..men se det på som en støtte t Dahls julebrus som trues med å legges ned! Marsiapan har æ ikke røst altså!

Sanna Marie sa...

Heheh...jada du støtte alltid dem som treng det, det ska du ha:p uansett om det gjeld julebrus eller ikke...men du INNRØMME det iallefall! det er en start!:)

Marianne sa...

Marsipan..sukk...Nidar, stor marsipangris med sjokoladetrekk utapå..Julebrus..snufs..Dæm har itj nåkka sånn her æ e..Verken før eller etter 1. des..

Sanna Marie sa...

Huff da...ja det må vær tøft med jul uten julemaskipan ja...men du får iallefall ikke sjansen til å havne på avartelista over dem som allerede har spist den før desember:P