søndag, september 19, 2010

Hvis du vil ha kaffe etter seks så får du smør på brøskiva di sjøl!

Ok. Ettersom jeg (plutselig) fant meg selv bosatt i Bø(!) i sentrum av Telemark, tenkte jeg at hvis det finnes en riktig anledning til å ta opp igjen bloggingen som jeg så er det "nå eller aldri, og det er ikke aldri, det er nå!" for å sitere Knut Nærum.

Så her sitter jeg da, søndag formiddag, foran skrivebordet på rommet mitt i Gymnasbakken 9, 3800, Bø i Telemark. Skrivebordet har jeg strategisk plassert foran vinduet hvor jeg har utsikt til en vei, en skråning med blomster, en eng med sauer og bakenfor det; fjell og delvis blå himmel. Veien er ikke så veldig traffikert, det går mest i traktorer med fullastede tilhengere som rommer blant annet høy, tømmerstokker, sauer, grus, sagflis og sånne små gravemaskiner (veit ikke hva de heter?). I tillegg til det så er det en middelaldrende mann som sykler opp og ned utallige ganger hver dag...jeg tror han bruker ganske mye av livet sitt på å sykle opp og ned den bakken...

Bortsett fra det så har jeg funnet meg en kaffebar som har veldig god kaffe (nesten som StarBucks) og som det går an å sitte å skrive på. Der sitter jeg et par ganger i løpet av uka (vel og merker før klokka 18.00, fordi da stenger de...så hvis du vil ha kaffe etter klokka seks så får du smør på brødskiva di sjøl, for å si det sånn.)

Jeg har også funnet Bø Pinsemenighet, og idag hadde de for en gangs skyld formiddagsmøte. Det var halleluja-stemning med "Stor er din trofasthet" og "Navnet Jesus blekner aldri". Imorra er det Lagsmøte der, og da skal jeg lede lovsang sammen med noen andre i Skolelaget. Det blir arti:)

Flere oppdateringer fra Bø (center of the Universe) kommer etter hvert;)

5 kommentarer:

Mvh. Linda Therese sa...

Bø <3

Agnete sa...

Hurra! :D Endelig, Sanna. Siden æ ikke skriv brev, så må du ty te blogg. Æ skjemmes, men e samtidig veldig fornøyd. Ti poeng te dæ, 20 poeng te Bø, og 100 poeng te mannen som sykle i bakken.

Marion Kristina sa...

Høres ut som du bor i et landlig område :p men håpe du trives! :)

Tee shirts Ed hardy Femme sa...

so nice,thank you.

Hege sa...

Havnet på bloggen din by random, håper du fortsatt trives i Bø. Jeg bor i Skien og elsker naturen i Telemark. Ha en fin maimåned.