torsdag, november 12, 2009

Analyse this!

Ok, æ vurdere å start en drømmeblogg, fordi i det siste så har æ drømt SÅ utrolig my psycho og absurd at det sku nesten ikke vært lov. Æ skjønne itj kor alt kjæm fra! Og inatt toppa det sæ (æ trudd faktisk æ hadd nådd toppen av absurdhet da æ drømt om Judas og Bob Dylan i forrige uke, men neeei da.) Ok, inatt drømt æ det her:

Vi (meaning: æ og masse folk æ kjenne som æ ikke huske konkret kæm va) va på Singsås på hytta til mormor og morfar oppi skogen. Der holdt vi på å oppklart en serie med makabre mord som hadd skjedd den siste tida, og vi va overbevist om at det va en av oss som va morderen, og vi va veldig innstilt på å finn ut kæm det va. Vi hadd funne nedgravde lik, blant annet av en kineser, og vi frykta at det va enda flere som vi ikke hadd oppdaga.

Så kom det et tidshopp og vi va plutselig på vei hjem fra hytta i den store blå bila som Langland hadd før, og da va vi sikker på at vi hadd funne ut kæm morderen va, og vi sku inn til Trondheim å rapporter det. Så vi kjørt hjem til Røsslyngveien der æ bodd før og satt oss i bakhagen der. I blomsterbedet der fant vi enda et lik, i fkere bita (vi så bare ei hånd som stakk opp) og vi skjønt at teorien vårres ikke holdt mål likevel. Så vi satt no der da og fundert, og plutselig si nån: "Kor e Ivar Aasen? " (for han hadd visst vært med oss på tur) og alle bare: "neei, æ veit ikke...vart han ikke med tilbake?" og så si en anna person : "Nei, han gikk. Han innrømt at det va han som va morderen, og derfor villa han gå tilbake." "Jamen kor e han no da?" va det nån som spurt. En tredje person sa: "Æ så han gikk forbi her med kurs for politistasjonen, han har tenkt å meld sæ".

Så våkna æ.

4 kommentarer:

Agnete sa...

...drømte hun som studerer norsk liksom. Haha! Du kan jo bruke disse drømmene til å komme deg opp og fram i livet! Skriv de ned, flikk litt på dem, og BÆM!- Der har du bestselgern din!
Æ mene... Hadd du enten drømt masse sykt og fått masse penga for det, eller villa du aldri drømt nånn ting og blitt skikkelig fattig.
Win-win-situation!

Bjørg Marit sa...

hehe, Ivar Aasen. Æ vil hør fler.Dem æ har hørt so far e alltid like underholdende :P

Ida Ankile Susegg sa...

No ligg æ og flire godt. Æ sprakk av "Kor e Ivar Aasen?" Æ syns drømmeblogg høres ut som en kurant idè. KLem Ida

Ida sa...

Æ stemme for at du opprette drømmeblogg, Sanna :) No e det læng siden æ har hørt dæ fortell om dæm absurde og randome drømman dine.

Du va forresten me i drømmen min for nånn daga siden. Æ har skreve om den på bloggen min :p