søndag, november 16, 2008

Natt til søndag 16 november 2008

Klokka er 01.56 og øynene begynner å svi. Jeg burde ha lagt meg på madrassen på gulvet i lagerrommet for lenge siden, men har bare blitt sittende. Storstua er endelig stille. Det er familieleir på Aglo, og fullt med folk. Sushi spiller her i helga. Det er en utrolig god atmosfære her, undervisningen er kjempebra og folk er helt med på lovsangen.

Men det jeg egentlig skulle si med dette innlegget (bortsett fra å dokumentere at jeg sitter våken klokka to, selv om jeg ikke har brannvakt) var at jeg er så utrolig glad for at jeg har privilegiet å være i et sånt band. Bare det å kunne ha et band er helt fantastisk for meg. Kanskje er det fordi jeg har vokst opp med en far som alltid har spilt i band, og at jeg har hatt musikk rundt meg hele livet, at band-miljø og musikere har en så stor tiltrekkningskraft på meg. Det har alltid fascinert meg hvordan musikere som spiller sammen over lenger tid blir samspilte og hvordan de kommuniserer med hverandre på scene, uten å si et ord, bare med blikk, og små tegn som forutsetter at de alle sitter inne med samme bakgrunnskunnskap om hvordan disse tegnene skal tolkes. Det er imponerende. og det er utrolig gøy å se at dette også skjer i lovsangsbandet. Vi har spilt sammen såpass lenge at alle begynner å bli sikre på hva de gjør. Vi kan tekstene, vi kjenner musikken og vi merker hverandres impulser og DHÅ ledelse på scenen. Det blir bare morsommere og morsommere å lede, når det er sånn.
Og en annen ting er at vi, etter så lang tid sammen, har blitt så godt kjent med hverandre. Jeg er ikke den som har vært lengst med, men likevel begynner det å bli noen år, og etter hvert som vi har blitt kjent med hverandre (både on and off-stage) så har jeg blitt utrolig glad i folkene. Og nå i helga har det gått opp for meg på nytt hvor fantastisk bra jeg synes hver enkelt av dem er. Å spille sammen med dem er noe av det morsomste jeg vet, og jeg gleder meg alltid til øvelse, cellegrupper, og ikke minst til helger som dette her. Så selv om klokka er kvart over to, og jeg har masse jeg burde ha gjort denne helga, så er det ingen steder jeg heller ville vært, enn her på Aglo, for å lede lovsang med resten av gjengen.;)

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Hørtes koselig ut :) Jeg vil også spille i band :P

Kristian sa...

Helt enig med deg her Sanna, lovsangsteamet er en kjempebra gjeng hvor hver enkelt har så mye bra i seg! Artig å se hvordan Gud bruker teamet og hvordan vi har vokst sammen i lovsang!