tirsdag, mai 29, 2007

one down-three to go!

Jaja, då kunne ein ikkje lure seg unna lenger, det er berre å hive seg rundt å starte lesingja. Halleluja! Først er det fagdag i norsk, berre 900 sia pensum (!). Så kjem sidemål med teksthefte, dernest drama og samfunn og til sist teaterproduksjon. Så er det slutt:) For min del var det norsken eg grua mest for, derfor las eg alle tre bøkene ein gong til og i går kveld var eg så lei at eg kunna ha hive dei, alle tre. Men det viste seg sjølvsagt at eg nestan ikkje fekk bruk for noko då eg idag fekk ei oppgåve om Henrik Wergelands liv og forfatterskap. Det meiste eg skreiv kunne eg frå før, men det blei jo og ei ok svar på oppgåva. Det er herleg å vere ferdig, sjølv om det er mykje igjen. Eg vonar det går like bra på dei tre neste:)Pensum + litt mer... Eg og Lene gjekk grundig gjennom stoffet..


Men heldigvis tar ein seg tid til ein aldri så liten (kjempelang) omgang Ringenes Herre-risk, sjølv om ein sitt nedlessa i eksamnespensum. Personleg har eg berre spilt risk ein gong før, men eg merka fort at heretter skal spille det mykje oftare. Nokon (kremt-kremt Morten) syntas til og med at det vart litt for mykje av moroa til tider. ("Syns dåkker det her e arti??") Og det synast vi jo sjølvklart ikkje...risk er jo eit gravalvorlig spill...

Å-hååå! Her er det god mot ond all the way!


Frå venstre og rundt bordet: Sanna, Heidi,
Morten, Agnete (som tar bilde)

Agnete:(rød) "Ja, Sanna, æ angrip dæ æ da"
Sanna (svart) "Jaja...med den lillen der??
Agnete: "Neimen æ kjæm her shø..."

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hvem tror vel at spill er en lek :) Spill skal jo først og fremst være det navnet tilsier, et spill, og må da ikke blandes med "gøy". Spill er taktikk og konkurranse. Alvorlige saker.

Sanna Marie sa...

Woow..æ veit ikke om æ tør å spill risk med dæ i alle fall:p

Anonym sa...

Tidenes spillkveld! Til tross for at den absolutt IKKE var morsom..!