fredag, februar 02, 2007

Jaja. Da var seks Jubeleiumsforestillinger for Ringve videregående skole unnagjort. Den siste vart spilt i går med fullsatt sal og stormende applaus. Publikum var helt herlig, dem flira på alle dem "riktige" stedan og klappa etter hver scene, nåkka som er heller uvanlig i teaterstykker. Dem va iallefall begeistra, og det va bra!
Så da kan æ jo bare understrek at for alle dem som hadd desperat lyst til å se mæ dans i bygningsarbeiderklær og gul, stygg hjelm så gikk sjansen fra dåkker i går. Synd det, dåkker villla fått dåkker en god latter:p

Men (selv om det va trist å lever tilbake drakten og hjelmen til sivilforsvaret) så var det jo litt deilig å vær ferdig. Æ har vært på skolen 14 daga i strekk, og det bli ikke tid til å dra hjem på ettermiddagan, så det bli bare å dra ned til byen og spis for så å møt opp igjen for kveldsforestilling. Også e det alltid my styr og masse som ska ordnes, så dem siste dagan har vært prega av for eksempel: "Kor e gaffateipen!!" "Har nån sett hjelmen min, den lå på bakrommet" "Ned med musikken Erik!" "Sanna, vi må fest sceneteppet igjen!" "Har du sett Lina?" "Kan æ lån eyelineren din?" og "Kan vi få mer lys og litt høyer musikk på slutten?!"
Men det er veldig arti og da, så ska ikke klag, og når vi får så god respons fra publikum så er det verdt alt strevet!:)

...Når det e sagt vart det my dautid og, og da satt Sanna på maclabben og tulla med photoboot:


2 kommentarer:

Unknown sa...

Ingenting som er så gøy som å nesten bo på skolen... eller

Photo boot er iallefall veldig gøy. Har utrolig mange artige bilder derifra.

Sanna Marie sa...

Ja ikke sant!? Det tar helt av:D Hvorfor har ikke æ linken til din blog forresten?hvis du har en blog da? Nei, det e litt for sløvt ass:p