fredag, januar 26, 2007

Forestilling!

Men først; Ka skjer med skrifta?? koffor e den dobbelt så stor og ikke times new roman? Æ ser at det e ikke bare på min blogg, men på enkelte av dem andre linkan også...hm...æ har I ALLE FALL ikke vært borti nå innstillinga, så da har det vel bare skjedd av sæ sjøl da eller? Litt rart det og, men ok...

Ja, uansett så blir det snart forestilling igjen på Ringve videregående skole. Vi skal sette opp "Jubeleiumsforestillingen Ringve 50 år" (dårlig tittel spør du mæ, men æ hadd ingenting med det å gjør, så da får det bare vær) Det æ derimot hadd nå med å gjør va scenografien. I dag har vi skaffa (og malt) pappeska, og lånt bruskassa, det vart masse styr, men med scenelys kan det bli bra. Poenget e å få scenen til å se ut som en byggeplass. Videre skal vi ta inn scener fra 60, 70, 80 og 90-tallet, for å markere det som har skjedd på Ringve opp gjennom tida. Vi har ikke manus enda, og premieren e på tirsdag ("nja...skeptisk) , derfor ska vi møt opp i helga for å jobb, både lørdag og søndag fra 10 - 18.00! Det bli arti *nervøs latter*.
Men får i alle fall håp det bli verdt det, siden det e den siste store oppsettninga vi gjør på Ringve (snufs). Så det e bare å kom å se!! Tirsdag, onsdag og torsdag klokka 18.00!

Ingen kommentarer: