tirsdag, desember 19, 2006

Særemne innlevering, juleferie, og nye planer!

Joda...klokka 11.13 søndag kveld var Sanna Marie Helgemo ferdig med å skriv om alle de sentrale personenes psykiske lidelser, og om hvorfor de ble rammet, og om hva de ble rammet av, om det var nevrose eller psykose eller en nevrose som kom til å utvikle seg til en psykose over lengere tid. For ikke å snakke om at det kunne være tilfeldig at de ble rammet eller om de hadde "anlegg" for det. Men æ ska innrøm at det var ikke bare morsomt å levere det ifra seg mandag morgen. Hadd jo jobbe et havt år med det, og æ følt at det var litt risky å bare lever det fra sæ...
Men, no har æ så godt som juleferie. Siste skoledag imorra. Idag var vi på kino å så "Eragon" - verdens dårligste fantasyfilm, med null handling, og ikke nå konflikt oppbygging i det hele tatt. Huff altså! Det var en kjekk fyr med da, men han var ikke nå flink til å spill, og dessuten balansert han på grensa mellom statist og birolle. Men vi hadd det veldig arti mens vi satt der, det va så teit at det vart komisk!

Nok om det. Som nån kanskje veit har æ stadig en ny plan. Den ene uka ska æ vinn Miss World, for så å bli Baywatch , og neste uke ska æ bli en sånn som bær piano opp og ned trappe (æ trur ikke det e et yrke, men det spille ingen rolle). No har æ en ny plan; æ ska starte en cafe som æ ska kall "Rydd sjøl!", og på t-skjorta ska det stå "Rydd sjøl! - kanskje du tror det, men jeg blir aldri slaven din". Æ syns det var genialt, men æ trur ikke æ får nå my kunda. Det får tiden vise..

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha, så genial ny plan..
æ kan ver en ansatt der :P
jeje,står t m dæ for tia da? :)
check out my blog..
klem...

Anonym sa...

Hihihihi! Du vet jo at jeg i alle fall skal komme en gang i blandt... Eller i alle fall på åpninga... Eller i alle fall skal jeg spørre deg hvordan åpninga gikk... :D

Sanna Marie sa...

Ja, så hvis det går skikkelig dårlig (som det sikkert kjæm te å gjør, så kan æ blackmail dæ og få dæ til å kom uansett...så hvis du får en blackamil med "æ veit kor du bor", så e det mæ!

Anonym sa...

veldig interessant, takk

Anonym sa...

I wish not agree on it. I think warm-hearted post. Expressly the designation attracted me to read the sound story.

Anonym sa...

Brim over I acquiesce in but I contemplate the collection should secure more info then it has.