onsdag, september 27, 2006

Idyll

Et kort referat fra helgas hyttetur.
Da æ så bila vi skull kjør oppover i med påskriften "rent a wreck" på siden mått æ bare le. Du får det du betale for! men det var ikke noe problem, til tross for at to stykker mått sitt vertikalt i bagasjerommet og motoren dura som et fly så kom vi oss oppover:)
Det var stjerneklart da vi kom opp til hytta, noe som passet utmerket i og med at nån, uten å nevne navn:p hadd tatt med sæ feil nøkla. Så da var det bare å gå sæ en tur rundt på området og vent på at Oslogjengen skull kom med sine nøkla. Det var veldig koselig å gå i mørket under stjernehimmelen, som er mye sterkere på fjellet enn her i byen..
Lørdag gikk vi "fjelltur", og æ skjønne ka Åsmund Olavsson Vinje ment da han skrev "Ved Rundarne". Det var virkelig idyllisk, norsk natur i høstfarger. Senere den kvelden spist vi tacomiddag og vaffla med ferskt blåbærsyltetøy. Hele turen var prega av latter, morsomme kommentarer og synging av "Å du som metter liten fugl" 11-stemt. Det var absolutt ei kjempekoselig helg. Siden æ ikke hadd med mæ kamera (og ikke har IQ til å legg ut bilda i bloggen enda) så får det bli med referatet:)

Ingen kommentarer: