tirsdag, mars 25, 2008

Hurra for "dårlig" humor!!

Først en kommentar til Agnete: Hurra! Det e faktisk flere enn bare oss som hell på å flire sæ ihjel av "Hadd du enten..."! Susanna sa nettopp til mæ at hu pleie å les det og synes det e veldig morsomt. Vi har en fan!!!

Og så til hovedinnlegget: Ka skulla verden vært uten dårlig humor? Eller egentlig blir det feil å kall det dårlig humor også, la oss bare si enkel humor, som feks "Hadd du enten..." (og her må æ bare legg inn en parantes om at dem som har gått glipp av "Hadd du enten..." dem e uheldig!) Det si æ bare: Du får ikke mer moro enn du lager sjøl! Så, hvis du befinn dæ i en ikke spesielt arti situasjon e det bare å finn på nåkka som kan bli arti. Trur kanskje det va der "Hadd du enten" starta. Det e merkelig nok bare å bruk litt fantasi, så blir det meste morsomt. For eksempel har æ og Agnete akkurat funnet opp en ny karakter som hete Brynhild eller nå sånt (æ huske ikke, men det va et veldig stygt navn) som bor helt alein og hate folk og hate kunnskap. Hu mene at alt hu treng e det hu lært på barneskolen. Hu kan gangetabellen også har a ett leksikon som hu kan utenatt, hu nekte å lær nå mer. Det her fant vi på en dag vi satt på rommet mitt og halvveis kjeda oss og vi flira så vi skreik:)
Ellers så e det faktisk en god del humor i hverdagen hvis man ser sæ litt rundt. Feks e det veldig artig når det står "Ingen utgang" på ei dør. "Altså, det e jo en utgang selv om det kanskje ikke e lov til å bruk den. Neida, vi bare lurt dæ, det e ikke nå dør her!" - sitat Agnete. Eller, e det nån som har prøvd å snudd en kulikartong på hodet? Der står det nemlig: "Hvorfor titter du her?" Det e jo helt fantstisk! Hurra for enkel humor!:) (og usakelige blogginnlegg)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra for Sanna, som faktisk tar sæ bryet med å opplys verden om ka som e arti. Du får for alltid og evig 100 poeng mer enn resten (ikke mæ da, siden vi må nesten ha like mange poeng. Hvis ikke bli d feigt.)

Anonym sa...

hehe!dåkker e så bra:)æ e definitivt en fan!så bra at du oppdatere av å te å..alltid skikkeli arti å læs bloggen din!bare å lag flere villa du endten åsså:D

Kristian sa...

amen t dårlig humor:)